Agenda

Home / Agenda

Informatie Sem café ivm de ‘corona crisis’ :

Sem café is voor het laatst open geweest op zaterdag 14 maart en daarna ivm de corona maatregelen gesloten. Ik vind dit uiteraard jammer en vervelend voor zowel mezelf als onze klanten.

Ik heb ervoor gekozen om voorlopig niet met het bezorgen of afhalen van eten te beginnen.

Natuurlijk is dit zakelijk een moeilijke tijd, maar daarin sta ik niet alleen. Als het een beetje mee zit, kom ik sterker uit deze crisis.

Met de gezondheid van iedereen van Sem café gaat het voorlopig allemaal goed. Ik hoop, dat het met iedereen goed gaat qua gezondheid en dat we snel weer terug kunnen naar een zo normaal mogelijke manier van leven. Ik mis alle sociale contacten en de bedrijvigheid.

Tot snel,

met vriendelijke groet,

Pepijn,

Sem café.

Goedemiddag vrienden van Sem café, gisteren heb ik een bericht gestuurd, dat de benefietavond van morgenavond voor Julian Top door zou gaan. 

Bij nader inzien wil ik bij deze graag mededelen, dat ik in overleg met alle betrokken partijen heb besloten om de avond morgen niet door te laten gaan, maar voorlopig uit te stellen. DIt uiteraard ivm het niet in gevaar willen brengen van de bezoekers en ook ivm een verwachte tegenvallende opbrengst voor het goede doel. 

Iedereen die al een kaartje heeft gekocht kan ervoor kiezen om zijn/haar geld terug te krijgen of het kaartje 
te gebruiken voor de avond, wanneer het benefiet concert wel wordt gehouden.

MIjn excuses voor het bericht van gisteren, bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,
Pepijn,
​Sem café.

[/cmsmasters_row]

Elke laatste zaterdagavond live muziek met onze ‘huisband’ Bits of Silver. Zij treden elke laatste zaterdag van de maand op in het café gedeelte. Gewoon lekkere live muziek op een laag volume, geen oordopjes nodig. Aanvangstijd 21.00u.

Ons Cadeau doen?
Voor vrienden

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Reserveren
026 363 61 07
Openingstijden
zo – ma: gesloten
di – za: vanaf 16:00 uur
Adres
ommershofselaan 14

6881 rt velp

cmsmasters_row data_shortcode_id=”9c2d04811c” data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_img=”13335|http://www.semcafe.nl/wp-content/uploads/pattern4.jpg|full” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”auto” data_padding_top=”95″ data_padding_bottom=”90″]

Activiteiten